About

Buna si bine ai venit! Eu sunt Simona Schwab. Sper ca aici sa gasesti tot ce intereseaza pe o femeie: articole interesante si informative despre frumusete, sanatate, casa, familie, proiecte DIY etc. Mi-ai face o mare bucurie sa-mi scrii si sa propui articole sau subiecte de dezbatut.

Desi ma simt foarte tanara, trebuie sa admit ca am trecut de varsta de 40 de ani si am adunat o experienta de viata destul de vasta incat sa am ce impartasi cu voi. 🙂  Sunt sotie, mama a 6 copii, fiica, prietena, om. Am absolvit facultatea de engleza-franceza, insa, in ultimii ani, m-am ocupat cu cresterea copiilor, de acasa. Am proiecte importante in plan, dar copiii sunt prioritatea mea, bineinteles!

Lumea ma intreaba: cum poti sa faci si asta, si asta, si asta? Reactia mea este de surpriza si nedumerire la aceasta intrebare. Imi vine sa le raspund: fiindca sunt femeie! Asa este, admir toate femeile, cred ca au o putere imensa si, daca vor, pot sa realizeze orice isi doresc. As vrea ca acest blog sa fie unul motivational, inspirational, dar sa invatam si cateva lucruri practice despre cum sa ne descurcam in viata. Femeile sunt frumoase, inteligente, puternice, delicate… Trebuie sarbatorite in fiecare zi si trebuie sa fim fericite pentru binecuvantarea de-a ne fi nascut femei, mai ales pentru ca suntem si datatoare de viata, ceva inegalabil…

Te astept sa discutam, email sau la rubrica de comentarii! Cu siguranta putem invata ceva una de la cealalta si ne putem sprijini, astfel incat, impreuna, sa fim si mai puternice, si mai fericite!

5 gânduri despre ”About

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s