Am găsit soluția pentru a elibera casa de obiectele folosite rar!

Având șase copii, deci fiind o familie de opt persoane, îți dai seama câte lucruri s-au adunat în casa noastră de-a lungul anilor! Ai impresia că mai e un pic și ne dau lucrurile afară din casă: mobilă, jucării, cărți, electrocasnice…

Ca să nu se ajungă acolo, pe unele le-am donat, pe altele le-am vândut sau aruncat, și pe celelalte ne-am gândit să le depozităm altundeva. Păstrăm în camerele copiilor doar obiectele esențiale ce alcătuiesc o viață plăcută zi de zi pentru cei mici, dar ce facem cu lucrurile pe care le folosim sezonier?

Avem biciclete pentru fiecare dintre ei, trotinete, role, căști de protecție, patine, găletușe de nisip etc. Unele sunt folosite pentru divertisment în sezonul cald, iar celelalte doar în sezonul rece. Chiar și hăinuțele care au rămas mici copiilor mai mari, dar pe care le păstrăm pentru frații mai mici la vârsta potrivită, le-am strâns în cutii de carton unde vor aștepta câtiva ani până vor fi din nou folosite și iubite.

Așadar, dacă nu vrei să plătești la bancă rata aia mare pe care ai luat-o pentru apartament doar ca să își stea ție printre picioare aceste obiecte prin casă tot timpul și să te simți sufocat, cum ai putea scăpa de ele… dar nu de tot? Deocamdată, ne mai ajută rudele care au spațiu nefolosit în casă, dar aceasta nu poate fi o soluție pe termen nelimitat.

Uite așa ne-am tot întrebat noi și am studiat posibilitățile până am ajuns la cea mai bună soluție: închirierea unei boxe de depozitare care să ne păstreze în siguranță bunurile în lunile în care nu avem nevoie de ele.

Care e cel mai bun loc unde ai putea păstra obiectele tale pentru o perioadă?

După ce ne-am interesat pe internet, ne-am convins că LaDepozit ar fi soluția ideală pentru familia noastră. Ei sunt printre primii din România care au adoptat conceptul de self storage (adică să ai propriul tău depozit) și este o binecuvântare, mai ales pentru familiile ce locuiesc la bloc, unde spațiul pentru depozitare este infim.

La ei, găsești boxe nu foarte mari (între 1,75 mp și 28 mp), însă spațiul oferit este suficient pentru a-ți putea depozita obiectele personale sau de business. Având în vedere cât sunt de curate și moderne aceste încăperi, îți simți proprietatea în siguranță absolută! Cu atât mai mult cu cât am aflat că sunt monitorizate video non-stop, poți opta pentru alarmă, și mai sunt și asigurate…

Așadar, vom încheia un contract cu LaDepozit pentru câteva luni, poate chiar un an, căci nu există nicio presiune și poți renunța oricând la serviciul ales dacă nu mai ai nevoie. Plata pentru închirierea spațiului de depozitare se face lunar, automatizat, iar accesul în incinta locației se face cu ajutorul unei aplicații pe mobil. Practic, vii și pleci ca la tine acasă oricând dorești să scoți sau să adaugi ceva la boxa ta!

De ce merită să închiriezi un container de depozitare?

  • Eliberează instantaneu spațiul tău de locuit și dispare stresul ce vine din aglomerarea obiectelor din casă.
  • Poți să păstrezi obiecte dragi moștenite de la bunici sau părinți, și pe care vrei și tu să le transmiți copiilor tăi, dar nu ai cum să le păstrezi în casă până când vor crește ei.
  • Îți plac decorațiunile de Crăciun și, în fiecare iarnă, casa ta arată ca orașul lui Moș Crăciun, cu multe instalații de brad, statuete, ghirlande, coronițe împodobite și tot felul de alte ornamente; totuși, 11 luni din an, aceste decorațiuni nu sunt utilizate.
  • Vrei să te muți într-un apartament nou, dar mai durează până e zugrăvit complet, iar mobila deja o ai din apartamentul pe care l-ai vândut.

  • Părinții tăi s-au săturat să te audă bătând la tobe și te-au trimis cu tot cu ele de acasă…

Oricare ar fi motivul din cele de mai sus, fie că ești nevoită să păstrezi căruciorul copilului afară, în vânt și ploaie, nu mai bine îl ții într-o boxă, ferit de umezeală și praf? Alege o dimensiune a boxei de depozitare fix pentru nevoile tale din acel moment! Privește spațiile de depozitare ca pe o extensie a casei tale și vei simți cum ți s-a luat o greutate de pe umeri în ceea ce privește calitatea vieții familiei tale!

Împărtășește și altora această veste bună, sigur se vor bucura să afle!

Sursă foto: LaDepozit

P.S.: Te invit să participi în competiția SuperBlog dacă te-a inspirat acest articol ce urmează una din temele lor! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s