Cum poți să aduci luxul în casa ta cu ajutorul tapetului

Dacă ai niște pereți uriași și goi și vrei să te încadrezi într-un buget pentru a înfrumuseța interiorul casei tale, poți alege tapetul decorativ pentru rezultate spectaculoase. Tapetul poate avea un efect puternic în schimbul unei sume mici de bani când vine vorba despre schimbarea înfățișării spațiului tău de locuit, mai ales că nu e nevoie să decorezi toți pereții unei camere cu tapet, așa cum făceau oamenii acum câteva decenii sau chiar secole. În schimb, alege un model îndrăzneț pe care să-l folosești pe un singur perete, cel pe care dorești să-l pui în valoare în acea cameră.

Dacă dorești să încoporezi textură în camera ta, tapetul este o opțiune extraordinară. Ai putea folosi un tapet texturat de culoare uni pe un perete al dormitorului, spre exemplu, pentru o notă de simplitate stilată ce va face camera să arate deosebit de plăcut. Tapetul texturat adaugă camerei eleganță și profunzime.

Dacă folosești tapet decorativ în hol, vei obține acel efect puternic pozitiv pe care mizezi ca primă impresie atunci când cineva intră în casa ta.

Pentru living, folosește un model jucăuș și modern pentru a aduce viață în încăpere. Este suficient să folosești tapet pentru un singur perete pentru a introduce un element decorativ izbitor și plăcut ochiului cum este acest tapet floral Zambaiti colecția Elie Saab de la Axelen. Pentru a crea un efect curgător al acelei culori, poți căuta un model de tapet care se regăsește în pernele decorative de pe canapea, în tapițerie, accesorii sau mobilier. În acest fel, ai putea crea o tranziție lină dintr-o cameră în cealaltă.

Acestea sunt doar câteva exemple pentru ce ai putea realiza în propria ta casă cu ajutorul tapetului, însă posibilitățile sunt nelimitate. Poți să te inspiri pentru mai multe idei din colecția de tapet de la Axelen.

Binecunoscut pentru rochiile diafane și spactaculoase de la defilările de modă, Elie Saab este simbolul design-ului de lux. Lucrările lui, mai ales când e vorba despre detaliile elegante, sunt considerate artă pură. Axelen aduce moda și design-ul de pe podiumurile de defilare până în casa ta: colecția extraordinar de frumoasă de tapet decorativ Elie Saab in colaborare cu Zambaiti Parati, faimosul designer italian specializat în tapet. Indiferent de designul preferat, vei găsi în această colecție modelul care va capta perfect viziunea ta pentru căminul imaginat la modul ideal sau pentru orice interior în care dorești să aduci eleganță și unicitate.

Această colecție combină calitatea tapetului italian cu opulența designului marca Elie Saab, inclusiv detaliile și culorile extraordinare, precum și modelele complexe amestecate cu sensibilitatea europeană. Echipa creativă a lui Parati a lucrat sub îndrumarea artistică a lui Elie Saab pentru a crea aceste accesorii interioare de lux delicate prin folosirea exclusivă a unor materiale pentru a aduce la lumină un tapet decorativ unic.

Ceea ce iese în evidență la modelele elegante de tapet este strălucirea metalică care captează lumina, scăldând orice cameră într-o strălucire subtilă. Natura somptuoasă a acestor modele pot adăuga instantaneu o notă de lux și personalitate oricărui interior. Cu puțină creativitate, acestea pot fi un element de design extrem de versatil, lăsând libertate imaginației tale.

Un gând despre ”Cum poți să aduci luxul în casa ta cu ajutorul tapetului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s