O idee surprinzătoare de afacere pentru femei

Cu ceva timp în urmă, mi-am făcut primul meu S.R.L.. Libertatea de a-ți face propriul program și de a lucra cu cine și cât vrei este tentantă pentru oricine, însă volumul de muncă s-ar putea să fie mai mare, cel puțin la început, până îți pui afacerea pe picioare.

Că tot veni vorba de afacere, o idee genială în acest sens este să devii francizat Depozit Virtual (fără stocuri) pentru piața de construcții. Cochetez și eu cu această idee și cred că soțul meu m-ar putea ajuta foarte mult pe acest drum, cu sfaturi sau la modul practic. Clienții nu vor lipsi niciodată, căci toată lumea ajunge să construiască sau să repare ceva la un moment dat și va avea nevoie de materiale de construcție de la tine, fie că e vorba de acoperișuri, instalații electrice sau tâmplărie PVC (vezi detalii).

Ideea originală pentru această activitate a venit de la Cosmin Răileanu, fondator și CEO Vindem-Ieftin.ro: a transformat depozitul fizic de pe strada ta (unde este nevoie de motostivuitoare, marfă, nenumărați angajați etc.) într-un depozit virtual care face fix același lucru ca și primul, însă totul de la un simplu calculator, de oriunde din lume. Ce este foarte interesant și te va surprinde să afli este că el și-a propus să creeze cea mai mare echipă din acest domeniu în care o pondere de peste 80% să fie ocupată de doamne. Nu degeaba, clasamentul este dominat de fete, simple începătoare nu demult! 🙂 Doamnele sunt mult mai implicate și mai răbdătoare, ceea ce le asigură succesul.

Pentru ca afacerea ta să poată funcționa ca pe roate, nu ai nevoie de un depozit fizic sau de o mulțime de angajați, ci doar de patru elemente: produsele, furnizorii, clienții și livrarea. Totul se desfășoară, pe partea ta, doar online sau la telefon cu clientul.

Dar nu te descuraja prea devreme crezând că nu vei ști ce să faci! Mai întâi, potențialul partener Vindem-Ieftin.ro (adică tu) va intra într-un start-up unde va sta trei luni de zile, timp în care va învăța foarte bine sistemul, modul de lucru, regulile, care sunt produsele și furnizorii. Pe parcurs, își va face și un portofoliu de client. Între timp, tu vei câștiga bani în funcție de performanțe, deci nu este un timp investit în zadar! Dacă ești selectat la finalul acestor trei luni, vei începe un urcuș frumos și câștiguri din ce în ce mai mare, chiar până la jumătate din adaosul rezultat după scăderea cheltuielilor operaționale. Așadar, titlul de partener este cât se poate de potrivit!

Desigur, vei avea și un mentor care va stâlpul tău de susținere în tot ce faci. Mentorul îți va dezvălui toate secretele astfel încât tu să ai succes rapid: cum este piața, care-i concurența, care-i abordarea, care e strategia etc. Dat fiind că 2022 este anul de lansare, francizarea va fi gratuită. Practic, nu vei avea nimic de pierdut. În cel mai „rău” caz, vei avea parte de un training de trei luni, timp în care vei putea câștiga bani din această activitate.

Cum decurge o vânzare

Un client care dorește să cumpere dintr-un singur loc tot ce îi trebuie pentru un tip de construcție sună la tine, francizatul, iar tu îi vei oferi toate răspunsurile și recomandările de care are nevoie pentru a obține construcția respectivă. Depozitul Virtual primește acea cerere de la client și, dacă vânzarea se finalizează (și primește de la producător marfa comandată), acel client rămâne în portofoliul francizatului respectiv. Un client câștigat prin calitatea serviciilor va reveni la tine oricând va mai avea nevoie chiar și pentru alte produse. În plus, te va recomanda cu drag altora, deci vei câștiga permanent clienți noi. Cea mai bună reclamă s-a dovedit mereu a fi cea „din gură în gură”… După doi ani, vei avea peste 500 clienți în portofoliu în mod organic.

Te-am convins? Dacă vrei să știi mai multe, dă o fugă repede pe https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/ și nu pierde această oportunitate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s