Visul unei… zile de toamnă – cum poți să te bucuri și mai mult de acest anotimp

În sfârșit, e octombrie! Această lună este atât de așteptată de mine, dar trece prea curând…

Azi-dimineață, mergând pe aleea blocului, zeci și sute de frunze micuțe și colorate dansau în aer, cazând peste trecători. E ca un buton de aur pe care-l câștigăm de la divinitate fără să avem vreun merit deosebit sau vreun talent, neapărat… Pur și simplu, e un dar primit din dragoste!

Este o lună de pace, când toate se așază și se liniștesc după zbuciumul aventurilor din vară, o lună în care ne regăsim liniștea și plăcerea de a ne cuibări sub pătura moale și pufoasă, cu o pereche de șosete groase în picioare.

Poți găsi o mulțime de pleduri colorate pe answear.ro! Mie îmi plac toate atât de mult… Culorile inspirate din natură și textura fiecărui model de pled te fac să ți le dorești pe toate! Fiecare dintre ele este ca promisiunea unei îmbrățișări calde într-o zi de toamnă rece.

De ani de zile, casa mea este mereu decorată toamna. Am mai vorbit despre asta aici. Ghirlande de frunze, coronițe din crizanteme, ramurele decorative, dovlecei naturali sau artificiali, rame în culorile pamântului… Este atmosfera perfectă pentru a savura o ciocolată caldă cu scorțișoară sau a medita și a realiza cât de binecuvântată ești.

Dacă nu ai copii mici, lumânările parfumate sunt alegerea cea mai potrivită pentru o întregi atmosfera autumnală. Mirosul de dovleac sau de vanilie sigur îți va aduce aminte de plăcintele bunicii, gătite cu religiozitate în fiecare toamnă.

O altă variantă pentru un miros îmbietor al casei tale sunt bețigașele parfumate. Acestea nu sunt periculoase pentru copii și le găsești în diferite arome, după gustul fiecăruia.

Dacă tot vorbim de copii, am să îți dezvălui că, acum câteva zile, am petrecut timp de calitate cu ei adunând castane. Unii adună struguri, mere… noi adunăm castane. 😊 M-am distrat ca un copil! Acum, avem o sacoșă plină de castane și așteptăm cu nerăbdare weekend-ul ca să creăm decorațiuni împreună.

Cele mai reușite fotografii ale lor sunt cele în care i-am surprins jucându-se în frunze. Nu există fericire mai mare pentru un copil decât să se arunce pe un pat de frunze uscate! Ador să creez pagini scrapbooking cu aceste fotografii și să le înrămez în minunățiile de pe answear.ro: https://answear.ro/k/femei/home-lifestyle/decoratii-si-accesorii/rame-foto.

După o plimbare prin aerul răcoros de octombrie, ne întoarcem la căldura casei noastre și ne turnăm câte o ceașcă de ceai fierbinte. Dacă e seară, ne înghesuim sub pled și urmărim împreună un film amuzant sau un desen animat. Acelea sunt momentele în care îți vine în minte zicala „nicăieri nu-i ca acasă”…

Odată cu acest articol scris pentru SuperBlog 2022, vă amintesc din nou că puteți participa în această competiție fascinantă alaturi de brandurile noastre preferate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s