Plecăm din nou în aventura SuperBlog

Îmi era dor de acest concurs de scris si creativitate!

Ultima dată când am participat, toată lumea mea și a familiei mele a fost dată peste cap de un virus urât care ne-a lovit, ceea ce m-a forțat să încetez orice activitate. Acum, însă, cu psihicul refăcut și cu imunitatea de nota 10, mă arunc din nou în valurile SuperBlog-ului… sperând la aceeași notă. 🙂

Pentru cine încă nu știe, SuperBlog este o competiție ce se desfășoară de două ori pe an (primăvara și toamna), deschisă tuturor blogger-ilor din România. Fiecare este invitat să-și demonstreze talentul și creativitatea cu ajutorul cărora să câștige premii în bani sau vouchere.

Ediția din această toamnă se desfășoară între 1 octombrie – 2 decembrie. Ai nevoie doar să deții un blog în limba română și să participi cu articole pe teme propuse de sponsorii competiției. Toate probele concursului sunt opționale, poți participa doar la cele preferate, dacă asta dorești. Perseverența, însă, este răsplătită, iar cine va participa la toate probele are mari șanse să câștige premiul cel mare!

Pe lângă asta, ai ocazia să-ți faci prieteni noi printre colegii bloggeri și, cine știe, poate chiar să colaborezi cu branduri importante in viitor!

Dacă vrei și tu să te înscrii, mergi la pagina SuperBlog și completează formularul! Vei primi un cont în care vei posta articolele și vei primi notele juriului pentru ele. Mult succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s